Korona nollasi vuoden juoksutavoitteet. Ensin Saksassa tehtiin päätös perua kaikki yli 5000 osallistujan tapahtumat syksyllä. Sen myötä Berliinin maraton peruuntui (tai siirtyy, tarkempaa ohjetta ei ole tullut). Sitten Suomen hallituksen päätöksen perusteella peruuntui (tai siirtyi) heinäkuun NUTS Ylläs-Pallas.

Olo on kaksijakoinen. Toisaalta olen sen sortin tyyppi, että kalenterissa olevat tavoitteet saavat minut juoksemaan. Toisaalta taas kipuilleen polven saa kuntoutettua rauhassa ilman paineita kilometreistä, jotka olisi pitänyt juosta.

Polvi tuntui jo paremmalta. Sitten menin seitsemän kilometrin testilenkille. Ylämäet kävelin varmuudeksi. Varmuus on paras, sanoo Kaptahkin Sinuhe egyptiläisessä. Ei auttanut varmuus: Kuuden ja puolen kilometrin jälkeen kipu tuli takaisin ja yltyi nopeasti etenemisen tahtiin. Laitoin kävelyksi ja päätin levätä ainakin kolme viikkoa.

Kävelyä, pyöräilyä, yhden jalan kyykkyjä, lantionostoja maaten. Siinä reseptiä kuntoutukseen.

Syksylle voi asettaa uusia tavoitteita, mutta niidenkään toteutumisesta ei tiedä. Helsinki City Running Day on siirretty lokakuun alkuun, siinä yksi potentiaalinen. Puolikas tai täysimatka. Lokakuulta löytyisi myös Vaarojen maraton, se on tosin myyty loppuun.

2 vastausta artikkeliin “Kilometrit, jotka olisi pitänyt juosta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s